Brainstorm

Perfect om ideeën op te doen. Hoe kunnen we meer mensen bereiken? Wat kan op korte en wat op lange termijn? Frisse ideeën om erna zelf aan de slag te gaan met uw team. Info & prijzen

Aanpakken van uw communicatieplan

Hoe hou je mensen geboeid? Hoe kan je het engagement verhogen? Creëer een goede flow in uw communicatie, gebruik verschillende fases, vul uw communicatiekanalen op de juiste manier in en formuleer de juiste call to actions.

Analyse van uw doelgroep

Goede communicatie is afgestemd op de leefwereld en aspiraties van uw doelgroep. Tijd om echt te connecteren.

Creatie communicatiecampagne

We verpakken uw missie in een sterke campagne, die aansluit bij uw doelgroep, met de juiste beelden en copy en oog voor een meetbaar resultaat. Alle diensten van De Bosduif komen hierin aan bod.

Beoordelen van uw huisstijl

Weet u nog hoe uw boodschap overkomt? We analyseren uw on- en offline communicatie. Van folder tot social media, van copy tot beeld. En we geven tips & tricks voor een sterkere uitstraling.

Screening van uw website

Kom tegemoet aan uw doelgroep. Heeft uw website de juiste woorden en opbouw? Bekijk uw website door een nieuwe bril en verhoog uw impact online.

Dienstverlening op maat

De Bosduif ondersteunt u in uw communicatie en verstrekt uw communicatie. Want met een duidelijke boodschap krijgt u vertrouwen. U overtuigt mensen om te doneren, zich te engageren en uw doelstelling te bereiken.

De Bosduif inspireert en creëert. We vertrekken vanuit uw resources: wat heeft u al en hoe draagt dit bij tot het uitdragen van uw missie. Haal nu het maximum uit uw communicatie.

Onze overtuiging

De beste communicatie ontstaat door te luisteren naar de doelgroep, prioriteiten te stellen en dat te communiceren.
U investeert in communicatie. Haal het maximum eruit door eerst goed na te denken wat u wilt bereiken en hoe u deze boodschap op maat kan overbrengen naar uw doelgroep.
Creativiteit is de essentie vatten door buiten de lijntjes te kleuren.
Ja, ik wil praten met De Bosduif

De Bosduif: uw partner voor sterke communicatie

Ja, ik wil praten met De Bosduif