Communicatie brainstorm: 1-op-1 met De Bosduif

Ideeën voor sterke communicatie

Zin om uw communicatiestrategie scherp te stellen met een sparringpartner? Nood aan een plan van aanpak voor uw communicatie? Weinig inspiratie om uw communicatiekanalen in te vullen? Geen nood! De Bosduif helpt u graag verder.

Koffie brainstorm

We zoeken een leuke koffieplek in Gent met werkruimte & wifi en we bespreken uw communicatienood. Ik ben uw klankbord, ik stel dingen in vraag en geef ideeën on the spot. Deze koffie brainstorm kost u 249 Euro, excl. BTW.  U gaat naar huis met talrijke ideeën om uw communicatie op scherp te stellen.

Kostprijs koffie brainstorm: 249 Euro, excl. BTW

1-op-1 sessie

Nood aan meer begeleiding? Dan is de 1-op-1 sessie iets voor u.

“Wat gebeurt er in een 1-op-1 sessie?”

In een eerste gesprek leer ik uw specifieke nood kennen. Hierna doe ik research en koppel ik terug. We bespreken dit via een Skypecall en plannen een 1-op-1 sessie in. Tijdens die 2 uur durende sessie verfijnen we elkaars ideeën tot uitvoerbare plannen.  Hiermee kan u direct aan de slag om uw communicatie te versterken! En De Bosduif is hierbij uw stok achter de deur. Want na 1 maand hoor ik graag van u de stand van zaken en sturen we bij waar nodig.

Kostprijs 1-op-1 sessie: 890 Euro, excl. BTW

Zin om uw communicatie aan te pakken? Stuur een mail naar karen@debosduif.com & we have a date!

“Dankzij de 1-op-1 sessie heb ik nu een duidelijke communicatiestrategie met concreet actieplan en zicht op hoe ik best alle communicatiekanalen invul”
Saskia Curé, SCC Management